64 (sportieve) outdoor activiteiten in de natuur

Deel deze pagina met je vrienden en netwerk!

Buitensport & Survival, Wandelen & Fietsen, Natuur & Cultuur

Wat wordt bij OutdoorFriends bedoeld met outdoor activiteiten?

OutdoorFriends is een natuur & outdoor community. Leden zijn natuurliefhebbers en buitensporters en gek op 'outdoor' activiteiten. Wat zijn dan die outdoor activiteiten?

 1. OUTDOOR SPORTEN: met outdoor activiteiten bedoelen we in de eerste plaats de bekende outdoor sporten (zoals bergwandelen, klettersteigen, klimmen, raften, kanoën, canyoning, mountainbiken en kamperen).
 2. WANDELEN EN FIETSEN: Ook de meer typisch Nederlandse activiteiten als wandelen, wadlopen, fietsen, wielrennen, schaatsen en zeilen sluiten hier bij aan.
 3. POPULAIRE ACTIVITEITEN: We hebben ook activiteiten opgenomen die niet uitgesproken outdoor zijn. Ze vallen onder de buitensporten (tennis, paardrijden e.d.), natuuractiviteiten (tuinieren, natuurfotografie, schilderen) of het zijn gewoon populaire activiteiten die je prima buiten kunt doen (dansen, yoga, meditatie, citytrips).

Welke activiteiten zijn er echt te doen bij OutdoorFriends?

Deze pagina gaat over het SOORT activiteiten bij OutdoorFriends. Wil je vooral weten welke activiteiten nu GEORGANISEERD worden? Kijk dan bij:

De complete lijst met 64 verschillende outdoor activiteiten

Voor de OutdoorFriends website is een lijst met 64 activiteiten opgesteld. Deze lijst is gebruikt als basis voor de hele website. Als je zoekt naar leden, events, oproepen of verhalen, kan je deze activiteiten als zoekterm gebruiken. Deze lijst wordt regelmatig nog iets aangepast, afhankelijk van de feedback en voorkeuren van leden.

Door te klikken op één van de activiteiten, kun je doorzoeken naar Events op de Agenda, Oproepen van Leden. Verhalen dóór, vóór en over OF, Reizen en Aanbieders van Events en Reizen. Ingelogde leden kunnen ook doorzoeken naar andere Leden met dezelfde voorkeursactiviteiten.

Buitensport & Survival

Wandelen en Fietsen

Natuur & Tuinen

Muziek & Dansen

Kunst & Cultuur & Koken

Spiritueel & Gezond & Ontwikkeling

Top-10 van meest favoriete outdoor activiteiten

We houden 2 lijstjes bij: de persoonlijke Top-3 van de leden, en de activiteiten die leden wel met OutdoorFriends willen doen. In beide lijsten staan ook populaire, niet uitgesproken outdoor activiteiten zoals: koken, fotograferen, citytrips, concertbezoek en dansen.

De 10 populairste outdoor activiteiten die leden met OutdoorFriends willen doen zijn op dit moment:

 1. wandelen
 2. de natuur in
 3. bergwandelen
 4. fietsen
 5. kamperen
 6. kanoën
 7. zeilen
 8. wadlopen
 9. fotograferen
 10. mountainbiken

Hier vind je de volledige Top-64 met ale activiteiten op volgorde van voorkeur.

Suggesties voor de lijst met 64 activiteiten?

Heb je een verbetering of aanvulling op deze Activiteitenlijst?
Stuur je suggesties en feedback aan Irene den Ouden, info@outdoorfriends.nl. Dank je!