Win een rugzak: de Thule EnRoute Mosey!

Deel met je vrienden!

Irene | Geplaatst op 18 feb 2014 | 0 reacties | 2883 maal gelezen


Wat is er handiger dan een rugzak waar je laptop ook in past? We zijn op zoek naar iemand die deze rugzak wil winnen en testen. Doe mee met onze nieuwe LIKE & WIN actie op Facebook en win deze fraaie rugzak!

Waarom een Thule EnRoute Mosey rugzak?

Omdat ie zo mooi blauw is, omdat er zo veel in kan, ook een laptop, omdat ie cool is ..  Wij zijn benieuwd waarom jíj deze rugzak wilt uitproberen. En dat is gelijk de belangrijkste opdracht in deze wedstrijd:

  • Vertel in één zin waarom jij deze rugzak graag wilt winnen en uitproberen.

Waarom meedoen met deze actie?

  • Wie wil er niet een nieuwe rugzak winnen? Deze is wel heel mooi: de Thule EnRoute Mosey rugzak (adviesverkoopprijs is €89,99).
  • Dagrugzak met veel opbergruimte, 28 l, voor al je benodigdheden, inclusief uw MacBook Pro 15” (14.6" notebook) en een iPad of 10.1" tablet.
  • Je helpt ons OutdoorFriends bekender te maken. En je weet: hoe bekender, hoe meer volgers, deelnemers en leden, hoe leuker het wordt!

Wie wil jij deze rugzak winnen, testen, en er een review over schrijven?

Je leest het goed: je kunt alleen meedoen als je de rugzak ook echt gaat uitproberen en daar een stukje over schrijft. Dat doe je gewoon op je eigen manier. je hoeft de rugzak niet speciaal aan te prijzen. Geef gewoon je eigen eerlijke mening. 

Zó doe je mee:

Ga naar de Facebook pagina van OutdoorFriends.

  1. VERTEL in één zin aan waarom JIJ wilt deze rugzak wilt winnen en uitproberen! (als reactie onderaan dit bericht)
  2. LIKE de OutdoorFriends pagina (klik op ‘vind ik leuk’ bovenaan deze pagina)(als er al een vinkje V staat, heb je dat al gedaan).
  3. Als je niet actief bent op Facebook mag je ook onder dit artikel reageren.

De actie loopt minimaal een week, max. twee weken. Alleen als er echt serieuze reacties zijn gaat de prijs uit.
Samen met Thule besluiten we wie de rugzak mag testen (en hebben). De winnaar maken we op Facebook en op deze pagina bekend.

Heeft u ook een artikel om op deze manier te promoten?

Aanbieders van wandel- kampeer- en buitensportartikelen of activiteiten: stuur ons een bericht als u ook een artikel wilt promoten en weggeven via een Like & Reageer & Win actie op Facebook. Als extra kunnen we ook een inhoudelijk Blog over uw artikel plaatsen.

 
 
Verbind je met andere Outdoor Friends met interesse in
Via andere Leden met deze activiteiten in hun profiel
Via één van de Oproepen van Leden
Via één van de events of reizen op de Agenda