Dagje Zeilen met OutdoorFriends op de Kagerplassen

Deel met je vrienden!

Lid | Geplaatst op 14 aug 2012 | 1 reacties | 4896 maal gelezen


Acht Outdoor Friends ontmoetten elkaar op zondagochtend 10:00 uur, op de Kaag. Sommige mensen bekend van andere keren, andere nieuwe mensen. Gezellige, leuke, interessante mensen uit alle hoeken van de maatschappij. Om 10:30 hesen we de zeilen van de twee boten, op een fantastische, zonnige dag met perfecte wind.

Leuk dat er zeilers bij waren, crew die wilde leren, en mensen die gewoon gezellig mee wilden varen. Voor ieder wat, dus.

Rond de middag aan wal ergens in het gras; ieder had eigen picnic spullen mee, enkelen hadden zelfs eigen gemaakte quiche en brood gebakken voor allen (drank zonder alcohol was veiliger, maar had er prima bij gepast). Lekker eten, goede gesprekken en gelach, fijne (O) Vrienden, gewoon geweldig.


 
''s Middags bij iets minder wind weer gezeild, ook voor de onervaren leden, en later op de middag nog een snack stop in de natuur voor de zwemmers.
 
Om 19:00 streken we de zeilen en leverden de boten in, daarna op een gezellig terasje nog de napret genoten en wat gegeten. Een heerlijke dag in een van Nederland’s mooiste natuurgebieden, met windmolens en uitgestekte velden en meertjes. Gewoon een perfecte dag, Om weer te doen, zowel voor sporters als genieters.  

 

 

Verbind je met andere Outdoor Friends met interesse in picknicken, zeilen
Via andere Leden met deze activiteiten in hun profiel
Via één van de Oproepen van Leden
Via één van de events of reizen op de Agenda