4 Blogs over de Online Dating markt in Amerika

Deel met je vrienden!

Irene | Geplaatst op 28 apr 2012 | 0 reacties | 4402 maal gelezen


OutdoorFriends is géén datingsite. Mannen en vrouwen, met of zonder relatie, kunnen bij ons op zoek naar andere mensen om mee de natuur in te gaan: wandelen met de hond, mountainbiken, zeilen, kanoën, fotografen, kamperen, ... Omdat veel van onze leden (70%) single zijn, verdiep ik mij ter inspiratie toch in de datingmarkt. Mijn bevindingen geef ik door via een serie blogs over Online Dating op DutchCowboys, één van de populairste weblogs in Nederland.

4 artikelen over Online Dating op DutchCowboys

Ter orientatie op de datingmarkt schreef ik in 2012 een blogserie voor DutchCowboys over online dating in de VS en in Nederland. Deze vier artikelen:

Helpen datingsites mensen werkelijk hun ware liefde te vinden? De online dating business in Amerika is booming. In 2012 bezochten 40 miljoen Amerikanen een datingsite, een verdubbeling sinds 2007. In dezelfde periode groeide de jaaromzet van 700 mln naar $1.9 miljard (x 2,7). Verbaas je over 'The truth about online dating and the business of love'.
 
Mobile, Local, Social en Games, de online trends die je overal tegen komt, doen zich ook gelden in de dating business. Singles vinden elkaar steeds gemakkelijker dankzij location-based dating apps en Facebook. Beluister datingexperts, bekijk innovatieve voorbeelden en leer welke trends en ontwikkelingen de toekomst van online en offline daten bepalen.
 
Facebook is met 900 miljoen actieve gebruikers, waarvan een groot deel 'vrijgezel', 'uit elkaar' of 'gescheiden', de grootste datingsite ter wereld.Met de rijk gevulde en actuele persoonsprofielen van honderden miljoenen singles, biedt het platform ongekende mogelijkheden aan mensen op zoek naar een date.
 
Je bent nooit te oud, te lelijk, te dik of te ziek om te daten! Net als in Amerika groeit het aandeel van niches in de online dating markt in Nederland sterk. Inmiddels zijn er bijna 200 niche datingsites, voor singles die hun partner liever zoeken onder mannen of vrouwen met dezelfde afkomst, religie, opleiding, beroep, interesses of uiterlijk. Ook patiënten kunnen nu met elkaar daten. Kijk mee naar 25 bijzondere dating niches.
 

Nog meer lezen? Er is ook een vervolgartikel over niche datingsites in het blog van datingsite DéWandeldate:

Meer over OutdoorFriends

Wil je meer lezen over OutdoorFriends?

Foto: Christina.Konczos

Verbind je met andere Outdoor Friends met interesse in
Via andere Leden met deze activiteiten in hun profiel
Via één van de Oproepen van Leden
Via één van de events of reizen op de Agenda