kanoën

Hier vind je de zoekresultaten voor deze activiteit: alles wat tot nu toe op deze website is gepubliceerd. Wil je weten welke Leden deze activiteit in hun profiel hebben? Zoek dan via het Leden zoekscherm.

Outdoor Singles: welkom bij datingsite DeWandeldate!

Deel met je vrienden!

Irene | Geplaatst op 03 dec 2014 | 0 reacties | 4955 maal gelezen


Ben je een single en op zoek naar een partner die ook van wandelen houdt? Dan val je precies in de doelgroep van DeWandeldate: actieve, cultureel geïnteresseerde en sportieve singles, van stadswandelaars tot Vierdaagse lopers. Naast wandelen zijn veel leden ook enthousiaste fietsers, kampeerders, tuinliefhebbers, fotografen en hardlopers.

DeWandeldate, partner van OutdoorFriends

DeWandeldate is in maart 2014 opgestart, omdat ik zag dat op OutdoorFriends veel leden (75%) single zijn en ‘eigenlijk’ op zoek. Op OutdoorFriends zijn al heel wat vriendengroepjes, vriendschappen en ook relaties ontstaan. Het zoeken van een levenspartner gebeurt vooral indirect, door mee te doen met de activiteiten op de agenda en soms via de oproepjes. In die oproepen wordt meestal gesproken van wandelmaatjes, fietsmaatjes en zeilmaatjes. De derde manier van contact leggen, het persoonlijk aanschrijven van andere leden, wordt ook veel gebruikt. Maar om mensen direct uit te nodigen voor een date is voor veel mensen toch wat ongemakkelijk. Lang niet alle OutdoorFriends leden staan daar voor open. Ook niet als in hun profiel staat dat ze single zijn. 

DeWandeldate is wel een echte datingsite, waar alle leden single zijn en op zoek naar een man of vrouw. Bij deze site staat het wandelen staat voorop. Maar ook bij DeWandeldate laten de leden in hun profiel zien welke andere outdoor activiteiten ze nog meer graag doen. En de leden kunnen elkaar ook zoeken op die activiteiten.

Wie zijn er al lid van DeWandeldate?

Sinds de start op 1 maart 2014 groeit de website gestaag. Op 1 december 2014 waren er bijna 700 Wandeldate leden met een goedgekeurd profiel. De verhouding man - vrouw en de verdeling naar leeftijden en opleidingsniveaus is als volgt: 

 • 55% van de leden is vrouw, 45% is man.
 • 97% van de leden heeft een hetero zoekprofiel (man zoekt vrouw, vrouw zoekt man), 3% homo of lesbisch. 
 • 76% valt in de leeftijdsgroep 31 t/m 60 jaar, 10% is 18 t/m 30 jaar en 14% is 61 jaar of ouder (zie de grafiek). Op dit moment is het jongste lid 18 jaar en het oudste lid is 75 jaar.
 • 21% heeft een universitaire (WO) opleiding, 47% een hoger beroeps (HBO) opleiding en 24% een middelbare beroeps (MBO) opleiding. Van 8% van de leden is de opleiding niet bekend.  


Typen wandelaars: natuur, gezellig, cultuur en sportief!

Niet alleen super fanatieke wandelaars zijn lid. Leden geven in hun profiel aan welk type wandelaar ze zijn. Bijna alle leden zien zichzelf zien als natuurliefhebber (97%). Ook de gezelligheid is een heel belangrijke reden om te wandelen (74%). Onder de leden bevinden zich ook veel cultuurzoekers (54%), sportieve wandelaars (51%), rugzaklopers (39%) en spiritueel ingestelden (vb stiltewandelingen, mindful wandelen) (21%) . Eén op de 6 leden (16%) heeft een hond en wandelt graag met de hond. En 10% van de leden doet mee (of wil meedoen aan) de Vierdaagse. Er zijn ook al enkele (3%) barefoot lopers, die graag blootsvoets wandelen of op speciale barefoot wandelschoenen.  


Top 10 favoriete outdoor activiteiten van DeWandeldate leden

Datingsite DéWandeldate is er in de eerste plaats voor wandelaars in Nederland en België: voor singles die graag wandelen dus. Voor veel leden geldt dat ze niet eenkennig zijn als het gaat om activiteiten, als ze maar actief de natuur in kunnen. Dus niet alleen maar wandelen, maar ook fietsen, kamperen, kanoën, zeilen, skaten en meer. Alle leden geven aan welke outdoor activiteiten zij nog meer doen, behalve wandelen. De precieze percentages leden die graag deze activiteiten ondernemen, per 1 december 2014: wandelen (100%) fietsen (72%), kamperen (45%), tuinieren (39%), bergwandelen (38%), fotograferen (38%) en hardlopen (26%), kanoën (18%), zeilen (16%), mountainbiken (16%), schaatsen (14%), skiën (13%), wadlopen (10%), skaten (10%), klimmen (6%) en langlaufen (5%). 


Wil je lid worden of DeWandeldate volgen?

Ben jij ook één van die actieve, sportieve singles in Nederland of België? We nodigen alle single outdoor friends uit ook lid te worden van DeWandeldate. Je kunt er starten met Gratis lidmaatschap. Als je behoefte hebt aan contact met één of meer van de andere leden kan je voor 1, 3 of 6 maanden Betalend lid worden. Ben je geen single, of wil je alleen volgen, meld je dan aan voor de Nieuwsbrief.

 Reacties en Contact

Foto: Daniel Oines

Wildwater kajakken in Slovenie

Deel met je vrienden!

MeesterBram | Geplaatst op 06 sep 2014 | 1 reacties | 1494 maal gelezen


Wanneer: za 18 okt 2014 - vr 24 okt 2014
Waar: Bovec, Slovenie
Prijs per persoon: € 350 exclusief reis en verblijf
Deelnemers: min 2 max 6, tussen 20 en 45 jaar
Deelnemen aan dit Event? Word ook Lid!

5 dagen leren kajakken op een snelstromende en prachtige blauwe rivier in Slovenie

De cursus wordt aangeboden door de Nederlandse organisatie Europagaai.
Informatie over de cursus en het niveau is uitgebreid te lezen op hun website.

We gaan er met de auto heen en daar kamperen. Overnachten in een hotel is vaak ook mogelijk.
Uiterlijk zaterdag 18 oktober om 17.00 uur moeten we op de plaats van bestemming zijn. Het is zo'n 11 uur rijden zonder pauzes.

De cursusdagen zien er als volgt uit: 's ochtends wordt er samen ontbeten met alle cursisten, daarna gaan we het water op. Materiaal is allemaal te huur bij de organisatie, maar mag je ook zelf meenemen. 's middags als we uit het water komen en weer opgefrist zijn, wordt er samen gekookt, genoten, nagepraat en afgewassen op de camping.

De cursus duurt 6 dagen, waarvan 1 dag een rustdag is.
Opgave gaat via de website, maar ik hoor graag als je meegaat, zodat we de heen- en terugreis kunnen afstemmen.

avondrondje kanoen langs de groene singels van Leiden

Deel deze Pagina met je vrienden en netwerk!

Diona | Geplaatst op 25 jul 2014 | 0 reacties | Reageer!


Wie heeft er zin om 's avonds een rondje te kanoen langs de groene singels van Leiden.
bijvoorbeeld donderdag 7 augustus van 19:30-22:00
Nog even genieten van een lange zomeravond op het water.

Bij de kanoverhuur is het tot half augustus mogelijk.
De kanoverhuur is op 10 minuten lopen van het station.

De kosten voor een canadese kano zijn 8,- per uur

Groete,Diona

Kanovaren over de Vlist

Deel met je vrienden!

Peter M | Geplaatst op 07 jul 2014 | 2 reacties | 4437 maal gelezen


Even leek het weer roet in het eten te gooien; donkere wolken pakten zich boven midden en oostelijk Nederland samen, gepaard met fikse onweersbuien. Toch besloten we om het kanoën over de Vlist door te laten gaan. Een 10 km lange tocht over een schitterend riviertje.

Even leek er rook uit mijn TomTom te komen, of was het uit mij? Hoe dan ook, het apparaat leidde me naar een andere plek dan waar we zouden gaan picknicken. Het mobieltje - of Rianne - wist raad en al gauw zaten we met z'n vieren uitgebreid te lunchen langs het water in de zon. Niet veel later gingen we naar het kanocentrum in Haastrecht en doken we met boten en al de Vlist in.

De Vlist is een oude veenrivier, die vroeger werd gebruikt voor transport van goederen van Schoonhoven naar Utrecht. Hier en daar staat langs de oever nog een enkele molen die herinnert aan de vele molens die de polders in de omgeving moesten ontwateren.

Het riviertje is kronkelend en wordt omzoomd door rietkragen, knotwilgen, monumentale boerderijen en veenweidegebieden. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan; Je proeft de rust, de uitgestrektheid en historie van het landschap. Onze pitstop en keerpunt was bij Café de Vlist, waar we genoten van koffie en appeltaart. Op de terugweg namen we nog een korte picknick nabij de Haastrechtse poldermolen.

Het was weer een geslaagde event! 

Meder Foto's van deze kanomiddag op Flickr

Kanovaren op de Vlist

Deel met je vrienden!

Rianne | Geplaatst op 14 jun 2014 | 19 reacties | 2063 maal gelezen


Wanneer: zo 29 jun 2014
Waar: Haastrecht
Prijs per persoon: €10 tot €15
Deelnemers: minimaal 4
Deelnemen aan dit Event? Word ook Lid!

Actief op het water!

We starten met een picknick in Haastrecht; iedereen neemt wat lekkers mee.
Dan een middagje kanoën over het mooie riviertje de Vlist. 
Het voorstel is 2 of 3 persoons kano's te huren van 13.00u tot 17.00u. 

AANMELDEN UITERLIJK VRIJDAG 24 JUNI, ZODAT IK HET DEFINITIEVE AANTAL KANO'S DOOR KAN GEVEN.

Bronvermelding foto: Kanocentrum Haastrecht

Aanmelden voor deze kanomiddag?

 • Deze activiteit wordt georganiseerd één van OutdoorFriends leden.
 • Leden: meld je aan (af) op deze pagina (blauwe aan/afmeldknop). Dan zien we wie er allemaal mee gaan.
 • Ben je nog geen lid en wil je ook mee? Lees Welkom nieuwe leden en schrijf je in.
 • Heb je vragen of wil je op de hoogte gehouden worden rondom dit Event? Plaats dan je reactie hier onder.

Foto's en verslag

OutdoorCombi: kajakken - picknicken - wandelen!

Deel met je vrienden!

Stefaan | Geplaatst op 21 mei 2014 | 36 reacties | 2523 maal gelezen


Wanneer: zo 15 jun 2014
Waar: Leidschendam
Prijs per persoon: € 6,- (huur kajak + toegang de Horsten, ter plaatse betalen)
Deelnemers: min . 4 max. 20
Deelnemen aan dit Event? Word ook Lid!

Met dank aan Nienke! Zij heeft dit eerder georganiseerd, maar door pech viel de activiteit letterlijk in het water. Dus, nu de herkansing!

Lekker een uurtje op het water, een heerlijke wandeling door de Horsten en tussen beide activiteiten in een 'neem-allemaal-wat-lekkers-mee-picknick'!

Je kan kiezen voor het hele programma (het leukste natuurlijk), of, als je niet de hele dag kan, kiezen voor een de eerste (watersport+picknick) of tweede helft (picknick+wandeling).

Wat gaan we doen?
11.00 - 12.00 Kajakken op de plas (Vlietland). Kanoën, roeien of waterfietsen kan ook
12.00 - 13.00 Picknick bij het water
13.00 - 16.00/17.00 Wandeling vanaf Vlietland naar en door Koninklijk Landgoed de Horsten (12,5 / 16 km)

Watersport Vlietland 11.00-12.00
We starten de dag vandaag op het water! Lekker een uurtje actief peddelen of relaxed dobberen op de plas van Vlietland. Je kan kiezen voor een 1- of 2-persoonskajak. Of, als je het wat rustiger aan wilt doen, een canadees, roeiboot of waterfiets. Laat bij aanmelding hieronder even weten wat je kiest, i.v.m. de reservering!

Picknick
Actief in de buitenlucht bezig zijn maakt hongerig en we hebben nog een lekker stukje wandelen voor de boeg, dus tijd voor de lunch. We nemen allemaal iets mee wat we lekker vinden en houden een picknick aan het water. Je bepaalt zelf wat je meeneemt voor de picknick: een zelfgebakken taart of liever een kant-en-klaar stokbroodje met kaasjes? It's up to you.

Wandeling De Horsten
Via het gebied Vlietland wandelen we naar landgoed De Horsten. Hier wandelen we van Ter Horst naar Raaphorst via het Wilgenlaante, vanwaar we een mooi uitzicht over de polders om het landgoed hebben. Een heerlijk stukje zo in de lente. In het landgoedbos van Raaphorst zoeken we vervolgens de Seringenberg op, die normaal gesproken rond deze datum vol in bloei staat! Omdat de bloei dit jaar vroeg is, wordt het een verrassing of de 'berg' paars of groen gekleurd zal zijn. Vanaf de 'top' hebben we een mooi uitzicht over de landgoederen.
De wandeling eindigt na 12 km bij station Voorschoten. Ben je met de fiets of auto naar Vlietland gekomen? Dan wandelen we nog even door naar Vlietland en komt je wandeltotaal op zo'n 15 à 16 km.

Praktisch

 • Meld je aan door rechts te klikken op 'aanmelden', dan zien we wie er allemaal meegaan.
 • Vermeld bij aanmelding welke activiteiten je meedoet: watersport, picknick, wandelen.
 • I.v.m. de reservering van boten, graag z.s.m. aanmelden en laten weten welk vaarmiddel je wilt: 1-pers. kajak, 2-pers kajak, canadese kano, roeiboot, waterfiets. Vanaf 5 á 6 personen kunnen we kajaks reserveren.
 • Picknick: vermeld uiterlijk 3 dagen van te voren wat je meeneemt, zodat we niet allemaal hetzelfde meenemen.
 • Verzoekje als je je aanmeldt: meld je niet op het laatste moment af tenzij het echt niet anders kan. Laat het dan wel even hier weten, zodat we niet op je staan te wachten.
 • Bereikbaarheid: met het OV is het een kwartiertje lopen vanaf de bushalte. Per auto en fiets is het Vlietland ook goed bereikbaar.

Foto's en verslag

GEANNULEERD OutdoorCombi: kajakken - picknick - wandelen!

Deel met je vrienden!

Nienke | Geplaatst op 23 apr 2014 | 19 reacties | 3027 maal gelezen


Wanneer: zo 11 mei 2014
Waar: Leidschendam
Prijs per persoon: € 6,- (huur kajak + toegang de Horsten, ter plaatse betalen)
Deelnemers: min. 4 max. 20
Deelnemen aan dit Event? Word ook Lid!

Lekker een uurtje op het water, een heerlijke wandeling door de Horsten en tussen beide activiteiten in een 'neem-allemaal-wat-lekkers-mee-picknick'!

LET OP: deze activiteit is geannuleerd in verband met de hoeveelheid regen en wind die voorspeld is. Een nieuwe datum volgt.

Het OF OutdoorEvent op 10 mei gaat helaas niet door, maar de 11e gaan we tóch nog lekker actief de natuur in! Je kan kiezen voor het hele programma (het leukste natuurlijk), of, als je niet de hele dag kan, kiezen voor een de eerste (watersport+picknick) of tweede helft (picknick+wandeling).

Wat gaan we doen?
11.00 - 12.00 Kajakken op de plas (Vlietland). Kanoën, roeien of waterfietsen kan ook
12.00 - 13.00 Picknick bij het water
13.00 - 16.00/17.00 Wandeling vanaf Vlietland naar en door Koninklijk Landgoed de Horsten (12,5 / 16 km)

Watersport Vlietland 11.00-12.00
We starten de dag vandaag op het water! Lekker een uurtje actief peddelen of relaxed dobberen op de plas van Vlietland. Je kan kiezen voor een 1- of 2-persoonskajak. Of, als je het wat rustiger aan wilt doen, een canadees, roeiboot of waterfiets. Laat bij aanmelding hieronder even weten wat je kiest, i.v.m. de reservering!

Picknick
Actief in de buitenlucht bezig zijn maakt hongerig en we hebben nog een lekker stukje wandelen voor de boeg, dus tijd voor de lunch. We nemen allemaal iets mee wat we lekker vinden en houden een picknick aan het water. Je bepaalt zelf wat je meeneemt voor de picknick: een zelfgebakken taart of liever een kant-en-klaar stokbroodje met kaasjes? It's up to you.

Wandeling De Horsten
Via het gebied Vlietland wandelen we naar landgoed De Horsten. Hier wandelen we van Ter Horst naar Raaphorst via het Wilgenlaante, vanwaar we een mooi uitzicht over de polders om het landgoed hebben. Een heerlijk stukje zo in de lente. In het landgoedbos van Raaphorst zoeken we vervolgens de Seringenberg op, die normaal gesproken rond deze datum vol in bloei staat! Omdat de bloei dit jaar vroeg is, wordt het een verrassing of de 'berg' paars of groen gekleurd zal zijn. Vanaf de 'top' hebben we een mooi uitzicht over de landgoederen.
De wandeling eindigt na 12 km bij station Voorschoten. Ben je met de fiets of auto naar Vlietland gekomen? Dan wandelen we nog even door naar Vlietland en komt je wandeltotaal op zo'n 15 à 16 km.

Praktisch

 • Meld je aan door rechts te klikken op 'aanmelden', dan zien we wie er allemaal meegaan.
 • Vermeld bij aanmelding welke activiteiten je meedoet: watersport, picknick, wandelen.
 • I.v.m. de reservering van boten, graag z.s.m. aanmelden en laten weten welk vaarmiddel je wilt: 1-pers. kajak, 2-pers kajak, canadese kano, roeiboot, waterfiets. Vanaf 5 á 6 personen kunnen we kajaks reserveren.
 • Picknick: vermeld uiterlijk 3 dagen van te voren wat je meeneemt, zodat we niet allemaal hetzelfde meenemen.
 • Verzoekje als je je aanmeldt: meld je niet op het laatste moment af tenzij het echt niet anders kan. Laat het dan wel even hier weten, zodat we niet op je staan te wachten.
 • Bereikbaarheid: met het OV is het een kwartiertje lopen vanaf de bushalte. Per auto en fiets is het Vlietland ook goed bereikbaar.


Waar kan je samen hardlopen, mountainbiken of kanoën?

Deel met je vrienden!

Irene | Geplaatst op 01 apr 2014 | 0 reacties | 5434 maal gelezen


Wil je met een groep (of een paar) outdoor friends actief de natuur in, om te gaan wandelen, hardlopen, trailrunnen, fietsen, mountainbiken, kanoën of paardrijden? Op de website van Natuurmonumenten vind je veel mooie routes in Nederland, midden in de natuur.

Met OutdoorFriends de natuur in!

Op de OutdoorFriends Agenda staan al veel leuke outdoor activiteiten: je kunt mee wandelen, fietsen, zeilen, raften, skaten, kamperen, fotograferen, etc. Nederland is groot en OutdoorFriends zijn nog lang niet in alle provincies actief. Wil je meehelpen met organiseren? Het is makkelijker dan je denkt.

Hoe vind je een mooie wandeling, fietstocht, kanotocht?

Op onze pagina Tips staat een mooi overzicht van overzichtspagina’s van routes. Omdat we allemaal in de eerste plaats natuurliefhebbers zijn, in dit artikel extra aandacht voor de routes van Natuurmonumenten. Zó vind je de natuur routes op de website van Natuurmonumenten:

 1. Open de website (of de app Natuurroutes op je smartphone)
 2. Klik op tabje ‘Routes’
 3. Kies de activiteit: wandelen, fietsen, paardrijden, kanoën, of varen
 4. Je kunt nog verder selecteren: provincie, afstanden, geschikt voor honden, rolstoel


Bekijk hier alle pagina’s met routes en tips van Natuurmonumenten

 • wandelen: per provincie de natuurwandelroutes in de Nationale Parken van Nederland.
 • wandelen met de hond: hondenlosloopgebieden van Natuurmonumenten.
 • wandelen met rolstoel: 10 wandelroutes waar je met een rolstoel terecht kunt.
 • hardlopen: per provincie de mooiste hardlooproutes en wandelroutes geschikt voor hardlopen, in natuurgebieden. 
 • trailrunning: de langere hardlooproutes in o.m. Veluwezoom (17 km), Harderbos (15 km), Naardermeer (19 km), Zuid-Kennemerland (18 km), Brunssumerheide (10 km), Schiermonnikoog (22 km).
 • fietsen: per provincie de mooiste fietsroutes door natuurgebieden.
 • mountainbiken: Loonse en Drunense Duinen, Veluwezoom, Bergherbos.
 • kanoen: kanoroutes in waterrijke natuur, opstapplaatsen, kanoverhuur, horeca.
 • paardrijden: mooie ruiter- en menroutes in Nationaal Park Veluwezoom.
 • vogels spotten: Schiermonnikoog, Oosterschelde, Zwanenwater, Groene Jonker, Voornes Duin.
 • wild spotten: observatiehutten in Nationaal Park Veluwezoom en Tips voor wild kijken.

Hoe organiseer je zelf een activiteit voor OutdoorFriends?

 • Open de link 'Plaats jouw Event' op de Agenda (wel eerst inloggen)
 • Vul de gegevens in (datum, vertrekplaats, en verdere bijzonderheden)
 • Voeg als het kan tenminste één foto toe. Als je echt gene foto hebt, plaatsen wij een foto er bij.
 • LET OP: Jongeren en ouderen: je kunt ook precies aangeven voor welke leeftijdsgroep je activiteit bedoeld is. Het is heel begrijpelijk dat bijvoorbeeld jongeren liever met leeftijdsgenoten op pad gaan. 


Hoe trek je deelnemers voor jouw activiteit?

Deze promotie gaat al vanzelf:


Dit kan je zelf doen om deelnemers uit te nodigen:

 • Maak je tekst persoonlijk en uitnodigend. Laat zien dat je enthousiast bent en dat je graag wilt dat mensen met je mee gaan.
 • Meld je zelf aan. Dan zien mensen nog beter wie er organiseert. En je hebt vast één deelnemer.
 • Nodig mensen uit van OutdoorFriends: zoek via de Agenda mensen op die al eerder mee deden met een zelfde soort activiteit, of zoek mensen met die activiteit in hun profiel.
 • Vertel over jouw activiteit in je eigen vrienden netwerken, of op Facebook of Twitter.

En als je hulp nodig hebt, we helpen je graag!

VIDEO (2 min): OutdoorFriends avonturen in 2013

Deel met je vrienden!

Irene | Geplaatst op 29 dec 2013 | 0 reacties | 3890 maal gelezen


2013 was een mooi jaar voor OutdoorFriends! Hier ons 2 minuten filmpje voor een impressie van onze activiteiten: nieuwjaarsduik, (berg)wandelingen, geocaching, citytrips langs urban farming projecten, safari-joggen en wildlife fotografie, drakenbootvaren, skate- en kanotochten, grotavonturen, ... Doe jij in 2014 ook mee?

Voor wie OutdoorFriends nog niet kent ..

OutdoorFriends is een ontmoetingplek voor wandelaars, fietsers, outdoor sporters en natuurliefhebbers. Leden ontmoeten elkaar bij de groepsactiviteiten via de Agenda, via persoonlijke Oproepen en door elkaar Een-op-Een op te zoeken. De activiteiten worden georganiseerd door leden en door professionele aanbieders. 

Wil je zien welke activiteiten we deden via de OutdoorFriends Agenda? 

bekijk hier de Foto's van onze activiteiten in 2013 op Flickr
bekijk hier de Fotoverslagen door Leden van onze activiteiten in 2013

en bekijk hier het Filmpje van OutdoorFriends in 2013 op YouTube (2 min): 
en voor de liefhebber hier ook nog het Filmpje van 2012 (1 min).

VIDEO: OutdoorFriends outdoor avonturen in 2013

OutdoorFriends #Outdoor Event in het Kralingse Bos

Deel met je vrienden!

Irene | Geplaatst op 13 nov 2013 | 9 reacties | 4346 maal gelezen


Wanneer: za 10 mei 2014
Waar: Rotterdam
Prijs per persoon: info volgt. leden flinke korting
Deelnemers: onbeperkt, zowel leden als niet-leden zijn welkom
Deelnemen aan dit Event? Word ook Lid!

Een dag vol outdoor friends en outdoor trends!

Let op: we stellen deze dag uit. Zodra er iemand is die deze dag wil (helpen) organiseren, zetten we 'm opnieuw op de OutdoorFriends Agenda.  

Samen met onze partners en andere outdoor enthousiastelingen organiseren we in het late voorjaar 2014 een groots event in het Kralingse Bos.

De hele dag door workshops en demonstraties op verschillende plekken in het bos.

 • Aanbieders geven een introductie op hun activiteiten.
 • Leden en Fans van OutdoorFriends ontmoeten elkaar bij de workshops en tussendoor.

We presenteren een mix aan outdoor sporten & activiteiten, zoals:

 • barefoot style wandelen en hardlopen
 • skaten (tips & tricks)
 • longboarden
 • slacklining
 • conditietraining, bootcamp, e.d.
 • klimmen in het Klimpark FunForest
 • kanoën en kajakken
 • zeilen
 • hoepelen op het strand
 • yoga, lachyoga, meditatie
 • capoeira
 • dierfotografie bij de Kinderboerderij
 • wandelen met gps, of een game met een app?
 • overlevingstechnieken
 • outdoor cooking

Deze OutdoorFriends partners hebben al (voorlopig) toegezegd:

 • Teun van der Klis van NatuurlijkSportief: minimalistische buitensport in de natuur
 • Pepijn van Ballegooijen van Barefootstyle: barefootstyle wandelen en hardlopen
 • Jonina Breevaart van HoopHolland: hoepelen als sport en dans
 • Rob Heusinkveld van Safari-joggen: safarijoggend op zoek  naar de 'Big Five' in het Kralingse Bos

Aanbieders die een outdoor activiteit willen introduceren: meld je nu al aan en benoem WAT je precies wilt aanbieden. Je hebt max. 40 minuten per ronde.

Dit hebben we nodig om dit Event te realiseren:

 • minimaal 50 (voorlopige) aanmeldingen van deelnemers (meld je aan via deze website en/of via Facebook)
 • minimaal 6 partners voor de workshops
 • enkele stagiaires om dit Event te organiseren
 • toestemming van gemeente Rotterdam (?)

Mogelijk wordt het nog een andere datum.
Als het heel slecht weer is die dag, wordt het (bijv. zaterdag 24 mei 2013).

Meld je nu al aan, als deelnemer of als aanbieder!

Meld je nu al aan als je van plan bent mee te doen, als deelnemer of als workshopleider. Dan kunnen we vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen.
Zowel Leden als niet-leden zijn welkom. Leden hebben wel een flinke korting ten opzichte van niet-leden.

Meld je ook zoveel mogelijk aan via Facebook. Hoe meer aanmeldingen via Facebook hoe beter: meer deelnemers trekt vanzelf meer deelnemers!

Aanbieders: je krijgt een boel promotie als je meedoet:

LET OP: Deze dag gaat alleen door als iemand deze wil organiseren. We kunnen de eventuele winst delen. Neem, als je dat wilt, contact op met OutdoorFriends: info@outdoorfriends.nl.
Update 15-4-14: we hebben geen organisator gevonden voor de dag zoals hier beschreven. De leden die zich hebben aangemeld kunnen nu zelf het programma invullen. 
Update 23-4-14: deze dag wordt uitgesteld. Er is wel een mooi alternatief op zondag 11 mei: Outdoorcombi kajakken-picknick- wandelen!. 

Pagina's